Trouble setting up the my_first_rails_app


#1

Hey,

I’m having trouble following the instructions to set up the my first rails app.

I’m trying to post my console log but then it says I’m a new user so I can’t post more than one link?! Anyway I tried with screenshots instead but it’s only allowing me to put one screenshot?

I copied the errors:

The dependency tzinfo-data (>= 0) will be unused by any of the platforms Bundler is installing for. Bundler is installing for ruby but the dependency is only for x86-mingw32, x86-mswin32, x64-mingw32, java. To add those platforms to the bundle, run bundle lock --add-platform x86-mingw32 x86-mswin32 x64-mingw32 java.

Gem::Ext::BuildError: ERROR: Failed to build gem native extension.

An error occurred while installing sassc (2.2.1), and Bundler cannot continue.
Make sure that gem install sassc -v '2.2.1' --source 'https://rubygems.org/' succeeds before bundling.

Could not find gem ‘sqlite3 (~> 1.4)’ in any of the gem sources listed in your Gemfile.

bundler: command not found: spring
Install missing gem executables with bundle install

Could not find gem ‘sqlite3 (~> 1.4)’ in any of the gem sources listed in your Gemfile.
Run bundle install to install missing gems.

Gem::Ext::BuildError: ERROR: Failed to build gem native extension.

An error occurred while installing sassc (2.2.1), and Bundler cannot continue.
Make sure that gem install sassc -v '2.2.1' --source 'https://rubygems.org/' succeeds before bundling.

Thank you.


#2

What command did you use to get those errors?